Szerzők


   Kedves látogatók!


   Alsósófalva egy hagyományokban és népszokásokban gazdag faluközösség. Az itt lakók híven ápolják a legtöbb hagyományt: farsangtemetést, hajnalozást, hesspávázást, szüreti mulatságokat. Büszkék vagyunk a kulturális értékeinkre, a falu lakóira kicsitől-nagyig.

   Olyan társadalomban élünk, amelyben lassan a mindennapi szükségleteink közé tartozik az internetelérhetőség. Kezdeményezésünk célja az volt, hogy minél több és minél részletesebb információval tudjunk szolgálni önöknek a mi kis falunkról a világhálón keresztül. 

   Bár mindhárman máshol élünk, ennek ellenére megpróbálunk mindig új tartalmakat gyűjteni össze és jeleníteni meg. Ezért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, vagy a facebook oldalunkon követni minket. 


   Munkánkban bárki segítségét szívesen fogadjuk. Kaptunk már régi képeket, cikkeket, ötleteket, hogy miről írjunk. Ezeket nagyon szépen köszönjük és továbbra is biztatunk mindenkit, hogy segítsenek nekünk, hisz mindannyiunk közös érdeke ennek a gyűjteménynek a bővítése.

   Természetesen vannak még olyan fontos részek, amelyekről nem sikerült elegendő információt összegyűjteni. Ezért elnézést kérünk mindenkitől, és megígérjük, hogy amennyiben lesz lehetőségünk igyekszünk pótolni a hiányosságokat.   Minden látogatónak erőt és egészséget kívánunk, és amennyiben tehetik látogassanak el, haza, Alsósófalvára.