Szabályzat

  1. Az weboldal alapító tagjainak száma kettő. Jelenlegi üzemeltetőinek száma három. Nem kötelezi őket semmilyen szerződés a weboldal működtetésére.
  2. Az www.alsosofalva.eu oldal nem tartozik semmilyen üzleti vagy nonprofit társulathoz sem. Ebből az okból kifolyólag, nem vagyunk hajlandóak semmilyen reklámot, vagy politikai célú kampányhirdetés megjeleníteni. 
  3. A társadalmi célú felhívásokat ( bál, előadás, falunapok meghívóit ) szívesen közöljük, amely előzetes emailbeli vagy személyes egyeztetés után lehetséges. Elérhetőség : alsosofalva_hr@yahoo.com .
  4. A közleményekben szereplő adatok/időpontok helyességéért, esetleges műsorváltozásokért a weboldal szerzői nem vállalnak felelősséget.
  5. A szerkesztők fenntartják a szabad nyelvhasználat jogát, amely bármilyen stílus és szavak használatát jelenti. 
  6. A megjegyzések moderálás alá kerülnek. Abban az esetben, ha témába nem illő megjegyzéseket, sértegető, gyűlöletkeltő vagy csúnya szavakat  találunk a megjegyzést törölni fogjuk.
  7. Az általunk ajánlott turista útvonalakon történő esetleges balesetekért, problémákért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben egyedül akar kirándulni, kérje szakember véleményét.  
  8. Azon tartalmak felhasználása, amelyek a szerzők kétkezi munkájának eredménye (legyen szó fotókról, írott tartalmakról, grafikákról, bármiről), csak szerzői beleegyezéssel, forrásmegjelőléssel engedélyezett. 
  9. A szerkesztők fenntartják a szabályok megváltoztatásának jogát.