2011. szeptember 11., vasárnap

Első hiba

   Sajnálatos módon közöljük, hogy a blog megtekintése Internet Explorer és Mozilla Firefox alatt kissé hibásan működik. Nem tudjuk, hogy mióta áll fenn a probléma, ugyanis mindketten Google Chrome-t használunk. A probléma megoldásán dolgozunk, a munkálatok alatt sok furcsaságot láthatnak az olvasók. Ezért előre is elnézésüket kérjük.



   A problémát egy fél éjszakás munka után sikerült elhárítani. Elnézésüket kérjük, hogy ez alatt szinte lehetetlen volt a böngészés. Közben egyéb apróságokra lettünk figyelmesek. Sajnos a régebbi böngészők közül egy pár, kénye kedve szerint másítja meg a kódot. Például új sort kezd, akár egy szó közepén is. Ez viszont eléggé rombolja az esztétikai minőségét a blognak.

   Ezt sajnos lehetetlen úgy kiküszöbölni, hogy minden böngésző minden változatához írunk egy külön kódot. Ezért azt ajánljuk önöknek, hogy frissítsék a böngészőiket. Mi is azt tettük és sorra maguktól oldódtak meg a kellemetlenségek és a böngészés is gyorsabb lett.

   Ez nem jelenti azt, hogy ezután bármi hiba keletkezik egyből a böngészőkre kell fogni. Mi ezután is mindent megteszünk a minél kényelmesebb böngészés érdekébe. Ugyanakkor arra kérjük önöket, hogy szóljanak ha valami hibát észlelnek.

Böngészők letöltése :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése