2011. szeptember 19., hétfő

Partnereink

Mert fiatal vagyok ...
fiatalvagyok.blogspot.com -


   Egy blog, amely a fiatalokkal foglalkozik, szerelmi tippek, tanácsok. A blogban helyett kaptak apró érdekességek is, amelyek főként azért vannak, hogy kellemesebbé tegyék az ittlétet.
   Ez a blog, azért került kiemelt helyre az oldalunkon, mert ennek a blognak a létrejötte adta az ötletet, hogy elindítsuk Alsósófalva blogját és a szakmai oldal minden egyes trükkjét innen tanultuk.

Egy szolgáltatás, amelynek segítségével megtalálható minden 1776-1896 közötti alsósófalvi, református ember adatainak elérhetősége az interneten.


 Amennyiben link partner szeretne lenni, helyezze el valamelyik bannerünket az oldalán. A bannerek az Ajánljon minket! oldalon tekinthetőek meg. Miután elhelyezte kérjük, írjon egy emailt a molnar_szabolcse94@yahoo.com címre, melyben megadja az oldalának címét, webcímét, rövid leírást, esetleg egy logót, amelyet szeretne ha megjelenítenénk. 

   Ezek után a linkje bekerül a partnerlistába. Amennyiben több, mint egy hét is eltelt, és mégsem került be a listába, az azt jelenti, hogy úgy véltük, hogy az oldala tartalmilag nagyon eltér a blogunk tartalmától, vagy erkölcsileg nem elfogadható partnernek. 

   Ha mi vettük fel önt elsőként partnernek, akkor is kérjük írja meg, ha más bannert szeretne megjelenítettni, vagy ha leírást akarna mellékelni.