2011. november 9., szerda

Öregotthon látogatás

   Az Alsósófalvi Református Nőszövetség néhány tagja 2011 november 8.-án, kedden meglátogatta a Gyergyószentmiklós-i központi Öreg-Betegotthon lakóit - az idén immár második alkalommal.

   Szobáról-szobára járva, az idősebb - de fiatalabb betegekkel is szóba állva, egyre inkább megfogalmazódott bennünk az, hogy milyen nagy ajándék a CSALÁD, -annak szeretete és melege, tisztelete és megbecsülése!
Az ott tartózkodó emberek is valamikor egy családhoz tartoztak...csak valamilyen okból kifolyólag az Otthonba kerültek.

   A látogatásra vágyakozó és szeretetre éhes tekintetükből, szavaikból sugárzott az öröm...úgy, ha öregen vagy betegen is...de felüdültek a "vendégek" jelenlététől.
A "Honnan jöttek?",..."Köszönjük az adományt!",..."Ugye jönnek még???"...gyakori kérdések voltak...s egy-egy pillanatra összeszorult a szívünk, hogy ezeknek az embereknek milyen nagy öröm HA VALAKI meglátogatja őket!

   Isten iránti hálával mondok köszönetet, hogy ez a látogatás újból létrejöhetett.
Köszönöm a munkájukat odahagyó asszonyoknak azt a lelkületet, odaadást, amit ez alkalommal is tanúsítottak!

   Köszönöm az Otthon alkalmazottainak a kedvességét,..és nagyon sok erőt, hitet és kitartást kívánok Istentől áldozatos, -sokszor emberi erőt is meghaladó munkáik végzésében!

   Nem utolsósorban kívánunk a betegeknek jó felépülést, türelmet a kereszthordozásban, az öregség nehézségeinek elhordozásában,...valamint reménységet abban az Úrban, Akitől mindnyájunk életére jön az áldás és a megtartatás!

   Csak mindig bizalommal forduljunk Hozzá!!!

Timár Erika, ref.lp. , Alsósófalva





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése