2012. február 8., szerda

Alsósófalvi ifjúsági Színjátszó csoport

   Az alsósófalvi ifjúsági Színjátszó csoport 2004-ben alakult. Kérésre és hívásra több lelkes fiatal jelentkezett. Már annak az évnek a Karácsonyán színdarabbal "rukkoltak" elő, nagy népszerűségnek örvendve. Azóta minden esztendőben aránylag kétszer szerepelnek.

   A csoport létszáma évről-évre változott. Előfordult, hogy tizennégyen, máskor tizenketten vagy tízen szerepeltek. Időközben az otthontól más iskola és munkahely szólította el őket, de kitartó munkájukkal, helytállásukkal és áldozatkészségükkel összekovácsolódott Csapat lettek.

   Próbák alkalmával, melyeket általában esti órákban tartottunk, jelét adták annak, hogy szeretnek együtt lenni, másokat megvidámítani és minden külső nehézség ellenére szerepet tanulni. Lendületesen fejlődtek évről-évre. Kabaréjeleneteket valamint színdarabokat adtak elő az érdeklődőknek.

   Külső erők is mozgatják ezt a Csapatot, hiszen Karácsony és Húsvét előtt egy hónappal többen is érdeklődnek, hogy lesz-e szereplés? ...mert várják. Ez is egy fajta indíttatást ad nekik, hogy azt az értéket ( tálentumot ), amit Isten a szívükbe helyezett, ne ássák el, hanem kamatoztassák, még nehézségek árán is!

   "A rád bízott drága kincset őrizd meg..." 2 Timóteus 1,14

   Isten iránti hálával köszönöm meg Nektek az érdeklődéseteket, a kitartásotokat és az együttműködéseteket! Ne feledjétek: a jövendőben is számítok Rátok!

   Isten áldjon meg Benneteket és minden Fiatalt, ...és kívánjuk, hogy az Élet során mindig ilyen kitartással munkálkodjatok mindenben, ami Isten dicsőségére és az emberek javára történik!

 Legyen elegendő hitetek, szorgalmatok, kitartásotok és reménységetek munkáitokban, feladataitok elvégzésében, a tanulásban, az épülésben!

ISTEN VÉDJEN, ÓVJON ÉS ŐRIZZEN MEG TITEKET AZ Ő SZERETETÉBEN !!!

Timár Erika, lp., Alsósófalva


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése