2019. július 24., szerda

8 éves Alsósófalva weboldala

   Ismét eltelt egy esztendő Alsósófalva weboldalának életében, és mi ismét büszkén állunk meg s veregessük hátba magunkat apaként: szépen nődögél ám a gyerek! Most pedig, hogy újra esztendőfordulóhoz érkeztünk, ideje egy kis visszatekintőt készíteni az elmúlt időszakról.

   Talán a legnagyobb előrehaladást az elmúlt időszakban az hozta, hogy egyre-másra kezdjük felismerni, hogy ha okosan használjuk az internetet, akkor annak számos előnye van. Így egyre több szervezet és intézmény hoz létre magának saját Facebook oldalat vagy egyébb virtuális teret.

   Ezért most következzék egy kis felsorolás a teljesség igénye nélkül, abc sorrendben:


Facebook csoportok:


* a linkekre kattintva az adott helyre navigálhatunk

  Szép kis választék ez, ha alsósófalvi híreket akar olvasni ez ember, annál is inkább, hogy amikor a falu weboldala született, a Wikipédián kívül nem sok mindent lehetett találni róla az Interneten. Így most, 8 év távlatából visszatekintve, igazi Kánaán van jelenleg a világhálón.

  Magát, a falunk weboldalát, azt hiszem nem kell senkinek bemutatnom, ezért csak röviden: 8 éve működik és önkénten alapon futó projektről van szó. Bárki, aki szeretne valami szépet, valami régi emléket megosztani virtuális közösségünk tagjaival, az csak annyit kell tegyen, hogy elküldje írását vagy felvételeit az email címünkre. Napi aktualitásokat is fogadunk, helye van minden kulturális és társadalmi rendezvény meghívójának a weboldalunkon.

 Ugyanakkor nagyon-nagyon örülnénk, ha egy új, állandó taggal bővülne a szerkesztő csapat (hisz jelenleg is egyedül vagyok), és köszönjük szépen mindenki munkáját, aki segít, hogy időről-időre új cikkek születhessenek a piciny kis falunk honlapján.

 Most pedig zárszóként, engedjék meg, hogy nyolcadikszor is elmondjam a már hagyományossá vált köszöntésemet:

Erőt, egészséget kívánunk minden kedves olvasónak, és ha tehetik látogassanak ki el - ki haza Alsósófalvára. 

Tisztelettel,
Molnár Szabolcs


8 éves Alsósófalva weboldala


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése