2020. december 27., vasárnap

Székely Kincső - Kincs a dalban

 Bár Székely Kincső jelenleg Székelyudvarhelyen él, de szívünkben ő is mindig alsósófalvi marad. Most pedig örömmel értesítünk mindenkit, hogy ezentúl Facebookon is követhetjük őt, hisz elindította saját Facebook oldalát. 

Székely Kincső vagyok, Székelyudvarhelyről, 19 éves. Jelenleg a Semmelweis Egyetem illyefalvi kihelyezettségén tanulok konduktív pedagógiát. Egészen kicsi korom óta énekelek főként népdalokat és ifjúsági, keresztény témájú dalokat.
Életem első „fellépései” a buszon voltak, az utasoknak, mivel édesapám buszsofőr. Ahogy megtapasztaltam azt, hogy hogyan reagálnak az emberek egyre többet énekeltem, saját magam és mások szórakoztatása érdekében. Az évek során, a dalban megénekelt szavak legkedvesebb eszközömmé váltak az empátiám kifejezésében.
Szabadidőmben gyakran önkénteskedem, ami által lehetőségem nyílik tehetségemet mások javára kamatoztatni, akár egy ének által hálás mosolyokat varázsolni az arcokra.
Nem vagyok profi énekes, viszont egyetlen dologban jó vagyok, hogy akkor, és annak énekeljek tiszta szívemből, amikor és akinek éppen szüksége van rá! facebook.com/Kincsadalban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése