2011. november 6., vasárnap

Falutalálkozó

  Bár a blog elsődleges célja Alsósófalva kulturális értékeinek bemutatása, és nem a közéleti dolgok online kitárgyalása, most mégis szükségesnek érezzük, eme irányelv félretételét egy cikk erejéig.

  Alsósófalva blogjába egyre több gratuláció érkezik, amelyben mindig beszámolnak, hogy milyen jó érzés a szülőfalunkról olvasni az interneten, az itt készült képeket nézegetni, és legalább így, képzeletben, itthon lenni. Azonban a napokban konkrét kérést is kaptunk, hogy lehetséges volna-e egy nagyobb családi és nemcsak családi találkozott szervezni.

  Most pedig arra a kérdésre keressük a választ, hogy mennyire tartanak igényt a falubeliek és a faluból elszármazottak egy ilyen találkozóra. Ezért megkérünk mindenkit, aki szeretne részt venni egy ilyen rendezvényen, hogy szavazatával támogassa elhatározásunkat. Ezt meg teheti a blog alján levő szavazó modul segítségével.

   Véleményüket leírhatják megjegyzésként ebben a cikkben, küldhetnek nekünk emailt vagy az alsósófalviak a falu facebook csoportjában is kifejthetik gondolataikat.  


* Szavazás az oldal alján.   


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése