2015. szeptember 9., szerda

Bemutatta könyvét Farkas Attila

   Az alsósófalvi születésű, de jelenleg Csíkszeredában élő Farkas Attila „Az a csodálatos külföld, avagy térj vissza, vándor, nem lehet két hazád” című könyvét mutatta be vasárnap délután a fúvószenekarok találkozója után Alsósófalván, az iskola udvarán.

   Nem rég jelent meg, de már nagy sikernek örvend Farkas Attila könyve, amely a külföldön való munkavállalásról szól. A könyvbemutatóra sokan kíváncsiak voltak. A bemutató előtt stábunk arról faggatta Attilát, hogy mi lehet a könyve sikerének titka.

   A szerző állta a szavát, ugyanis előre megírt beszéd nélkül fogott bele az iskolaudvaron felállított színpadon könyve bemutatásának. A bemutató előtt és aztkövetően is kapkodták a könyvet családoknak, barátoknak, de leginkább a szülők vásároltak gyerekeiknek ajándékba, tudtuk meg a szerzőtől. Az alsósófalviak nagyon rajongtak a szerző által írt könyvért, Attila pedig elégedett a munkájával. Elmondása szerint már azokért a dicséretekért és elismerésekért megérte a könyvbe belefektetett munka, amit eddig kapott.

Bemutatta könyvét Farkas Attila


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése