2016. július 12., kedd

Palacsinta Fesztivál Felsősófalva


Palacsintasütő verseny részletei:


VERSENYKIÍRÁS

2016. július 30-án az I. Felsősófalvi Palacsinta Fesztivál program keretein belül megrendezzük az első Palacsintasütő versenyt.
A verseny két részből áll:


LEGFINOMABB!


A legfinomabb, legízletesebb palacsinta elkészítéséről szól. A csapatok finomabbnál finomabb palacsintakölteményeket készíthetnek az általuk előre bekevert palacsinta tésztából. Minden csapatnak gondoskodnia kell a sátorról, gáztűzhelyről, gázpalackról, a palacsintatészta alapanyagairól, palacsintasütőkről és a töltelékekről, amivel megtöltik a palacsintájukat a versenyre. Asztalról valamint padokról a szervezők gondoskodnak. A finomságokat zsűri fogja elbírálni.

LEGGYORSABB!


A második feladat egy gyorsasági versenyszám. 25 perc alatt minél több palacsintát kell sütniük a csapatoknak. A versenyben egyszerre csak két sütővel lehet dolgozni. A palacsintákat nem kell megtölteni. A palacsintatésztát ebben a versenyszámban a szervezők biztosítják. (egységes előkészített tészta minden csapat számára)
E kategória keretében lesz megrendezve a Feldobó verseny is melyben azt fogják zsűrizni, hogy ki tud több palacsintát feldobni úgy, hogy a palacsintasütőjével el is kapja.
Kérjük a csapatokat, hogy az elkészített üres palacsintákat ajánlják fel a fesztiválon részt vevők számára
A versenyre 2-4 fős csapatokkal lehet nevezni, nevezési díj nincs! Kérjük, a részvételi szándékukat a csapat nevének megjelölésével, a csapat tagjainak nevével és elérhetőségével, 2016. július 27-ig jelezzék 
a következő e-mailen: kodarosf@yahoo.com, telefon: 0749257891


DÍJAZÁS

A legfinomabb és a leggyorsabb verseny első három helyezett csapata tárgyjutalomban részesül, és minden csapat emléklapot kap a verseny végén.
Különdíjban részesül az a csapat, amely a legdekoratívabb sátort és egyben tálalást készít el.

Nevezési határidő az első 15 csapat, de legkésőbb július 27!

Az esemény Facebookon ide kattintva.

A Súgó néptáncegyüttes július 30.-án bált szervez, amelyre szeretettel vár minden kedves mulatni vágyót.

Helyszín: Felsősófalvi kultúrotthon.
Belépő: 10 lej.

Az esemény Facebookon ide kattintva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése