2016. augusztus 23., kedd

II. Alsósófalvi fúvóstalálkozó és falunapok - Sóvidék Televízió

   Augusztus 20-21. között második alkalommal tartottak az fúvóstalálkozót Alsósófalván, amelyet idén egybekötöttek a falunapokkal. Az esemény első napján a kulturális műsorok és az esti koncertek kapták a főszerepet, vasárnap pedig a fúvószenekarok találkozója, amelyre hét zenekar kapott meghívást.

   A hétvégén megtartott alsósófalvi fúvóstalálkozón és falunapot gyerekprogramok, kulturális műsorok, fúvószenekarok találkozója, koncertek és a Székelygóbék várták az érdeklődőket. A kétnapos rendezvény csúcspontja a vasárnapi fúvóstalálkozó volt, amelyre hét zenekar mutatkjozott meg: az alsósófalvi-, a korondi-, a parajdi-, a székelykeresztúri-, a székelyvarsági-, a székelyzsombori- és a szentegyházi fúvószenekar.
A fúvóstalálkozón az alsósófalvi fúvószenekar fogadta a vendégeket, majd a meghívott zenekarok felvonultak a település utcáin, azt követően közös produkcióval nyitották meg a találkozót.
A rendezvényt a házigazdák nyitották meg, majd a meghívott zenekarok örvendeztették meg a közönséget. Ezte a Székelygóbék szórakoztatták a látogatókat. A fúvóstalálkozóval egybekötött falunapokra az Alsósófalvi Fúvószenekar szervezésében került sor, Parajd község Önkormányzatának támogatásával.

II. Alsósófalvi fúvóstalálkozó és falunapok - Sóvidék Televízió


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése