2018. július 30., hétfő

3. Hullócsillag Íjászverseny - 2018

   Több szempontból is felejthetetlennek bizonyul az e hó harmadik hétvégéjén, a sófalvi réten megszervezett 3. Hullócsillag Íjászverseny, amelyet szintén a 3. évét megélő Felsősófalvi Palacsintafesztivállal egyszerre szerveztek meg. 

   Szirtisasjaink tavasz óta készültek a versenyre, mely készülődést mi is nyomon követhettük a Facebook oldalukon keresztül. És amikor péntek estére minden késznek látszódott, egy nyári zápor végigsöpört a sasfészekben, óriási mennyiségű vizet hagyva maga után, amelyet a talaj már nem volt képes elnyelni. 

   Ezért a szombati versenyen nem csak az volt fontos, hogy mindenki magával hozza az íját, nyílvesszőit, hanem az is, hogy gumicsizmáját is leakassza a szegről. Ezt sokan úgy oldották meg, hogy nemes egyszerűséggel, elődjeinkhez hasonlóan, lábbeli nélkül álltak a célok elé. Bár a versenyt kisebb-nagyobb viharok is megzavarták, de a jó kedvünket nem tudta elvenni az időjárás, sőt bátran mondhatjuk, hogy a gyerekek számára a lehető legélvezetesebbre sikeredett így a verseny. 

   Az idéni versenyre kétszerannyian regisztráltak, mint tavaly, voltak résztvevők Németországból de még Norvégiából is. A nap fénypontja a hullócsillagok voltak. Több mint 180 tüzes nyílvessző reppent az égbe, hogy beragyogja az eget, majd hullócsillagként alá szálljon és az emlékünkbe vésődjön örökre. 

   Szeretettel várunk mindenkit a következő íjászversenyünkre is, amely a 3D Field Challenger II 2018 nevet viseli és Augusztus 25-én kerül megszervezésre a Sószorosban. További részletek ide kattintva.

   A versenyen készült felvételeinket pedig ide kattintva tekinthetik meg. Szeretettel várunk mindenkit jövőre is!

3. Hullócsillag Íjászverseny - 2018

3. Hullócsillag Íjászverseny - 2018

3. Hullócsillag Íjászverseny - 2018

3. Hullócsillag Íjászverseny - 2018

3. Hullócsillag Íjászverseny - 2018



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése